Redovisningstjänster sedan 1979
+358 10 756 40myynti@azets.com
Suomi  l  English
AST - Accounting Services TilimaticRing oss: +358 10 756 40

Redovisningstjänster

AST erbjuder ett heltäckande utbud av redovisningstjänster, från rådgivning då företaget ska etableras till beredning av årliga och periodiska ekonomiska utredningar. Vi säkerställer att ditt företag har den information som behövs för att fatta rätt affärsbeslut. Hela vår kundservice bygger på en ingående förståelse för din affärsverksamhet.

Våra kunniga medarbetare erbjuder högklassiga redovisningstjänster i centrala Helsingfors. Med hjälp av våra webbaserade tjänster kan du sköta dagliga redovisningsgsrutiner flexibelt via nätet.

Vi erbjuder tjänster på finska, svenska och engelska.

Redovisning Läs mer »

Våra redovisningstjänster omfattar bokföring, rapportering, fakturering, reskontra, betalningstjänster, bokslut och skattedeklarationer. Vi kan erbjuda en heltäckande, helt färdig lösning som en utlokaliserad ekonomiavdelning för ditt företag eller leverera programvara och erbjuda stöd för redovisning som ditt företag sköter själv.

Vi betjänar våra internationella kunder även i frågor relaterade till lagstadgad redovisning, till exempel IFRS-standarder och intern redovisning.

Vi gör även upp årsbokslut och månadsbokslut på finska, svenska och engelska samt andra ekonomiska utredningar.

Skattetjänster Läs mer »

En proaktiv skatteplanering som pågår året runt hjälper till att optimera ditt företags resultat även ur beskattningssynpunkt. Våra skattetjänster omfattar skatteplanering och vid behov kontakt med skattemyndigheterna samt iakttagande av skattebestämmelserna, inklusive års- och månadsdeklarationer i enlighet med finsk beskattningslagstiftning. För våra utländska kunder erbjuder vi även skatterepresentation och momsrepresentation samt underhåll av ett elektroniskt skattekonto.

Konsulttjänster Läs mer »

Vi hjälper gärna till om du behöver hjälp med att etablera ett företag, söker information om arbetsmarknadens regler eller vill få den bästa möjliga nyttan av skatteplanering. Vi analyserar bokslut, hjälper dig att välja en lämplig bolagsform för nya företag och föreslår skatte- och bokföringslösningar.

Sekreterartjänster Läs mer »

Vi erbjuder mångsidiga sekreterartjänster för att smidigt ta hand om praktiska arrangemang. Våra tjänster omfattar till exempel tillfälliga eller permanenta faktureringsadresser eller c/o-adresser för myndighetsärenden samt eftersändning av post. Särskilt våra internationella kunder drar nytta av dessa tjänster. Dessutom kan vi ta hand om underhåll av handelsregisteruppgifter, skrivande av de vanligaste protokollen och skanning av inköpsfakturor. Vi kan även ordna till exempel möteslokaler.

Mjukvara Läs mer »

AST använder sig av den senaste mjukvaran och molnbaserade lösningar för att tillhandahålla omfattande realtidsredovisningstjänster för företag av alla storlekar. Papperslös elektronisk ekonomisk förvaltning gör det enkelt att utföra olika redovisningsuppgifter som löneberäkning, resekostnader och fakturahantering och rapportering till myndigheter, oavsett plats.

Tillgång till realtidssiffror och arkiverad data 24/7 ökar din förmåga att fatta aktuella viktiga beslut som du kan lita på, vilket i sin tur ökar ditt företags tillväxt och utveckling.

VARFÖR VÄLJA AST?

1

Vi är din partner. Vi sitter på samma sida om bordet som du. Vi erbjuder dig exakt det och endast det som din affärsverksamhet behöver för att blomstra.

2

Vi tillhandahåller en redovisningsbyrå, IT-tjänster och konsulttjänster av de kunnigaste yrkesmänniskorna inom branschen under samma tak. Vår långa och mångsidiga erfarenhet hjälper till att hitta de lösningar som lämpar sig bäst för dig.

3

Vi är genuint internationella. Våra språkkunniga medarbetare betjänar dig på ditt eget språk. Vårt omfattande nätverk garanterar att du får den hjälp som du behöver, oavsett land eller världsdel.