Redovisningstjänster sedan 1979
+358 10 756 40myynti@azets.com
Suomi  l  English
AST - Accounting Services TilimaticRing oss: +358 10 756 40

Bli kund hos AST?

Som kund hos AST drar du nytta av en unik expertis, mångsidig erfarenhet och gedigen förståelse för affärsverksamhet. Vi har hundratals kundföretag av olika storlek, verksamma inom olika branscher. Den gemensamma faktorn för våra kunder är att de uppskattar en hög servicenivå och ett högklassigt utbud.

Personlig kontakt Läs mer »

Vi utser en egen kontaktperson för samtliga kunder för att tillgodose kundens behov. Varje kontaktperson stöds av hela vårt expertteam.

Alla tjänster från ett och samma ställe Läs mer »

Våra kunder får de tjänster som de behöver effektivt på ett och samma ställe och kan på så sätt spara både tid och pengar. Vi kan erbjuda allt från konsulttjänster till praktiska arrangemang, som exakt lämpliga lösningspaket.

Aktiv hjälp Läs mer »

Vi lär oss känna ditt företags affärsverksamhet i detalj. Vi erbjuder aktiv och personlig rådgivning och håller ditt företag kontinuerligt uppdaterat om väsentlig ekonomisk information och tillhörande lagstiftnings- och skattefrågor.

Internationella nätverk Läs mer »

Vi är specialiserade på ekonomiförvaltning i utländska företag som är verksamma i Finland. Kunder med liknande behov i de övriga nordiska länderna kan dra nytta av vårt omfattande nordiska nätverk. Via vårt heltäckande internationella partnernätverk kan vi verka globalt.

Service på ditt eget språk Läs mer »

Våra medarbetare betjänar dig på tre språk: finska, svenska och engelska. Detta underlättar internationella företags verksamhet lokalt och skötseln av kontakter mellan länder.

KONTAKTA AST

Här hittar du våra kontaktuppgifter.
KONTAKTA OSS »

VARFÖR VÄLJA AST?

1

Vi är din partner. Vi sitter på samma sida om bordet som du. Vi erbjuder dig exakt det och endast det som din affärsverksamhet behöver för att blomstra.

2

Vi tillhandahåller en redovisningsbyrå, IT-tjänster och konsulttjänster av de kunnigaste yrkesmänniskorna inom branschen under samma tak. Vår långa och mångsidiga erfarenhet hjälper till att hitta de lösningar som lämpar sig bäst för dig.

3

Vi är genuint internationella. Våra språkkunniga medarbetare betjänar dig på ditt eget språk. Vårt omfattande nätverk garanterar att du får den hjälp som du behöver, oavsett land eller världsdel.